Max Verstappen Nieuws Telegraaf

De 23-jarige Limburger snapt dus dat een weekeinde zonder veel. Een weekend waarin de twee kandidaten voor het kampioenschap weer onderdeel waren van een crash.


Pin Op Max Verstappen

Maandag 21 juni 2021 1558.

Max verstappen nieuws telegraaf. Max Verstappen rijdt de Grand Prix van Hongarije zondagmiddag alsnog met een nieuwe motor. Max Verstappen heeft tijdens de Grand Prix van Nederland een bijzondere mijlpaal geslechtDe Nederlandse Red Bull-coureur completeerde al vroeg in de wedstrijd zijn 1000e rondje als koploper in. En ook nog eens vooraan vertelt Vermeulen in gesprek met de TelegraafDe Formule 1-leiding ziet zelf natuurlijk ook dat dankzij Max het hele model van de sport beter wordt niemand zit te wachten op weer een saai seizoen.

Max Verstappen won de prestigieuze wedstrijd in 2014 maar in de jaren negentig zagen tienduizenden fans ook zijn vader Jos en Tom Coronel zegevieren. Max Verstappen wint kortste race in Formule 1-historie. Max Verstappen neemt zichzelf niets kwalijk na hét moment tijdens de Grand Prix van Italië.

Na alle drukte en heisa rond zijn persoon maakt Max Verstappen zich op voor een op het eerste gezicht rustiger weekeinde in Monza. De WK-leider heeft de focus snel verlegd na het succes in. Lees meer Internationale pers bejubelt Verstappen.

Het zou gaan om een darmontsteking. So far this weekend despite Verstappens dominance last week at Zandvoort Mercedes straight-line advantage over the Red Bull ligt voor de hand. Terecht zo zegt Christijan Albers.

Leverancier Honda is daartoe genoodzaakt nadat het. Jos Verstappen is volgens de Formule 1-verslaggever van De Telegraaf Erik van Haren zondag na de overwinning van Max Verstappen uit voorzorg naar het ziekenhuis gegaan. Zoals de Grand Prix in Zandvoort die er komt omdat Max Verstappen meedoet.

Er lijken spannende tijden aan te komen voor zowel Verstappen als Red Bull. De transfer hing al enige tijd in de lucht en zal op vrijdag definitief naar buiten worden gebracht. Keizerlijk van start tot finish De Telegraaf.

De voormalig Formule 1. Max Verstappen kreeg tijdens de Grand Prix van Frankrijk miljoenen fans wereldwijd op de banken. Sergio Perez wordt vanaf volgend seizoen de nieuwe teamgenoot van Max Verstappen dat meldt De TelegraafDaarmee moet Alexander Albon zijn zitje bij Red Bull afstaan aan de Mexicaan.

Telegraaf-verslaggever Erik van Haren en voormalig coureur Christijan Albers discussiëren in een nieuwe podcast over de enorme crash van Verstappen het verhitte duel met Hamilton en diens reactie na afloop. Volgens De Telegraaf kwam de rijder van Red Bull Racing in Zandvoort in een bijzonder rijtje terecht. Dit schrijven de Nederlandse kranten over Max Verstappen in Frankrijk.

Lewis Hamilton en Max Verstappen hebben een enerverend weekend achter de rug. Max Verstappen beseft dat zijn Red Bull Racing en Mercedes elkaar nauwelijks ontlopen in dit nog prille Formule 1-seizoen. Verstappen naar het ziekenhuis.

Dit keer was het Verstappen die na afloop van de race een straf van drie plekken kreeg voor de volgende race. Verder gaat het deze aflevering uitgebreid over het bandenmanagement van Red Bull en Mercedes de communicatie tussen Verstappen en zijn team tijdens de race en de Racing Point-rel. De Nederlander gebruikte een risicovolle tweestop-strategie om Lewis Hamilton vlak voor het einde van de wedstrijd van de troon te stoten.

It is always difficult for us on this circuit Dutchman Verstappen told De Telegraaf. De strijd om de wereldtitel tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton krijgt een steeds meeslepender en dramatischer karakter. Sep11 - Dr Helmut Marko has admitted that new championship leader Max Verstappen may not win at Monza.

Max Verstappen Formule 1-CEO Stefano Domenicali heeft vrijdag in een interview met De Telegraaf gesteld dat er voorlopig een streep wordt gezet. In de nieuwe Formule 1-podcast van De Telegraaf blikt onze verslaggever Erik van Haren met voormalig F1-coureur Christijan Albers terug op de zege van Max Verstappen. De Red Bull-coureur crashte samen met zijn concurrent Lewis Hamilton uit de wedstrijd.

Voor iedereen rond Verstappen was het zondag groot feest door de overwinning van de Nederlander in ZandvoortDe avond eindigde toch. Jos Verstappen is na de overwinning van zijn zoon Max met een helikopter naar het ziekenhuis in Roermond gebracht. Max Verstappen heeft tijdens de tweede vrije training voor de Grand Prix van België de snelste tijd neergezet maar crashte ook aan het einde van de sessie.

Max Verstappen heeft een ontsnappingsclausule in zijn contract bij Red Bull Racing en volgens de Nederlandse ochtendkrant De Telegraaf kan de 23-jarige coureur deze activeren ná het seizoen van 2021 precies op het moment dat Honda haar koffers pakt.


Max Verstappen Red Bull Racing Celebrates His First Win At Spanish Gp Max Verstappen Red Bull Racing Formula 1


Pin On Max Verstappen


Pin On Max Verstappen


Max Verstappen Red Bull 2016 Red Bull Racing Supercars Racen


Red Bull Racing On Twitter Max Verstappen Red Bull Racing Sports News


Max Verstappen Knap 3e In Kwalificatie Voor Britse Gp Brits


Verstappen Nl Is The Official Website Of Max Verstappen It Brings The Latest News Photos And Results Seizoenen


Pin On Max Verstappen F1 Driver


Pin Op Max Verstappen


Pin On Sports Board


Nieuws Altijd Op De Hoogte Van Het Laatste Nieuws Met Telegraaf Nl Max Verstappen Max Verstappen Hot Grand Prix


Max Verstappen Barcelona


Media Preview F1 Motorsport Max Verstappen Formula 1


Max Verstappen Red Bull Racing Walks The Circuit With Gianpiero Lambiase Red Bull Racing Engineer At Canadian Gp Red Bull Racing Max Verstappen Racing


Pinterest


Verstappen Piekt In Oostenrijk Autosport Telegraaf Nl Max Verstappen Sports Sports Jersey


0djjj2k1kp401 Jpg 1080 718 Daniel Ricciardo Max Verstappen Female Race Car Driver


Pin Op Max Verstappen


Overwinning Max Verstappen In 10 Foto S Pagina 3 Van 10 Racingnews365 Foto Formule 1 Barcelona Spanje

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel