Max Verstappen Nieuws Mercedes

Verstappen wary of Mercs top speed advantage. Ralf Schumacher zegt in een interview met Sport Bild dat hij meent dat Max Verstappen Mercedes heeft afgewezen.


Formula 1 News About Drivers Teams Cars From F1 Insider Com

Max Verstappen was even koning van Nederland maar twee dagen na zijn prachtige overwinning voor een uitzinnige menigte op Circuit Zandvoort heeft de Red Bull-coureur de knop alweer omgezet.

Max verstappen nieuws mercedes. Makkelijk te overwinnen met competitieve auto. Nadat Verstappen de pole had gepakt op. Het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws vind je op RacingNews365nl de F1-site van Nederland met dagelijks het laatste nieuws uit binnen en buitenland.

Even leek het erop dat het toch nog goed zou komen voor Mercedes. So far this weekend despite Verstappens dominance last week at Zandvoort Mercedes straight-line advantage over the Red Bull ligt voor de hand. Mercedes legt de schuld voor de klapperrrrrrr van de week neer bij onze held Max Verstappen.

Verstappen maximaliseert tussen Mercedes-geweld op Monza. Veel coureurs zaten elkaar flink in de weg en daar werd door de Nederlander dan ook geïrriteerd op. Verstappen ziet Mercedes pareren.

Volgens Andrew Shovlin was het duidelijk dat Red Bull Racing wist dat Max Verstappen de schuldige was aan het ongeluk met Lewis Hamilton. Met een derde tijd heeft Max Verstappen het maximaal haalbare uit de kwalificatie gehaald in Italië. Max Verstappen moet naar Mercedes of Lewis Hamilton naar Red Bull.

It is always difficult for us on this circuit Dutchman Verstappen told De Telegraaf. Ronald Vording en Koen Sniekers blikken in een nieuwe Formule 1-update terug op de vrijdag in Monza. Verstappen wil liever forceren dan een positie opgeven 13 september 1445 38.

05-09-2021 1850 Update. Hamilton heeft zijn contract tot en met 2023 verleng waarmee hij zijn succesvolle periode bij Mercedes hoopt door te trekken. Dat Red Bull-teambaas Christian Horner en topadviseur Helmut Marko de crash tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton in Monza een race-incident noemden zegt volgens concurrent Mercedes.

Inmiddels is de 22-jarige coureur bezig aan zijn zesde F1-seizoen en heeft hij meerdere records op zijn naam staan. Het vizier is gericht op Monza waar komend weekend de Grand Prix van Italië wacht. Dat schrijft Alessandro Gargantini namens Autosprint.

Het klopt gewoon voor hun en bij ons niet. Volg live alle F1-races en het nieuws omtrent Verstappen. Als Lewis Hamilton besluit om na komend seizoen te stoppen met de Formule 1 dan zet Mercedes vol in op de komst van Max Verstappen voor 2022.

Max Verstappen spreekt van een chaotische eerste sessie van de kwalificatie voor de sprintrace in Monza. Max Verstappen gaat in zijn Red Bull op jacht naar nieuwe successen. Ik denk dat de modus operandi voor de toekomst is dat tactische fouten om.

Na twee klinkende thuiszeges in anderhalve races voor Verstappen was de verwachting voorafgaand aan. Het laatste Formule 1-nieuws over Max Verstappen die in 2021 uitkomt voor Red Bull Racing. Toen Max Verstappen zijn eerste contract met Red Bull tekende zei de Nederlander dat hij de F1 in zou komen om naam te maken en records te breken.

Donderdag 22 april 2021 1459 - Laatste update. Mercedes heeft misschien een voordeel. Max Verstappen has put the favourite tag on Mercedes.

Dit hebben we te optimistisch ingeschat. Mercedes over milde straf Verstappen. Confirmation that Russell will replace Valtteri Bottas with the World.

De Mercedes -engineer stelt daarnaast dat de straf die Verstappen gekregen heeft erg mild is aangezien hij Hamilton. Het is volgens Schumacher daarom ook dat het team Lewis Hamilton twee jaar langer heeft vast gelegd. Terugkijkend op de Grand Prix van Nederland waar Max Verstappen met succes en onder grote druk de twee Mercedes-autos op afstand wist te houden maakt strategisch directeur van Mercedes Andrew Shovlin.

Max Verstappen wordt regelmatig gelinkt aan een overstap naar Mercedes maar de Nederlander ziet op dit moment zelf geen enkele reden om Red Bull Racing te verlaten. Ik wil hier races en kampioenschappen winnen klinkt het. De Grand Prix van Frankrijk eindigde met Red Bull Racing en Max Verstappen als winnaars en met Lewis Hamilton als de duidelijke verliezer.

We hebben deze duels in het verleden gezien en tussen coureurs die erg goed zijn die racen voor een wereldkampioenschap. Verstappen over Monza. Volgens Ralf zijn de betrekkingen tussen Wolff en de Verstappens bekoeld nadat Mercedes meermaals geprobeerd zou hebben om Verstappen te benaderen.

September 9 2021 - Michelle Foster. Mercedes heeft Lewis Hamilton langer vast weten te leggen voor de komende jaren maar de verlening van de zevenvoudig wereldkampioen was volgens Ralf Schumacher niet vanzelfsprekend. Hij stelt dat Max Verstappen de eerste keus was van Mercedes.

Mercedes-teambaas Toto Wolff zegt. Sep11 - Dr Helmut Marko has admitted that new championship leader Max Verstappen may not win at Monza. Vandaag 1933 0 reacties in Max Verstappen.

Mercedes hoop dat er verandering komt in de manier waarop er wordt geracet na de bestrafte crash tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton. Max Verstappen is very confident George Russell would be a big threat to Lewis Hamilton if he joins Mercedes next year. Het is publiek geheim dat Mercedes-teambaas Toto Wolff zeer gecharmeerd is van Verstappen en de Nederlander zou bovenaan zijn verlanglijstje staan bij een eventueel vertrek van.


F1 Podcast Can Mercedes Stop Verstappen Hat Trick After Dutch Dreams Come True At Zandvoort Racingnews365


Wolff Explains How Sensational Verstappen Got The Better Of Mercedes Racingnews365


Red Bull Chief Makes Flawless Demand To Beat Lewis Hamilton And Mercedes F1 Sport Express Co Uk


Mercedes Hint W12 May Yet Be Upgraded Further Planet F1


Mercedes Evidence Which Shows Hamilton Did Nothing Wrong During Verstappen Incident Racingnews365


Sebastian Vettel Ferrari Lewis Hamilton Mercedes Amg And Max Verstappen Red Bull Racing On The Podium Red Bull Racing Lewis Hamilton Max Verstappen


F1 Director Backs Red Bull In Flexi Wing Debate With Mercedes Racingnews365


De Dikke Amg Van Max Verstappen Staat Te Koop Mercedes Amg Mercedes Auto


Formula 1 News About Drivers Teams Cars From F1 Insider Com


Verstappen Pinpoints What Will Separate Red Bull And Mercedes In Spain Racingnews365


Max Verstappen Red Bull Racing Celebrates His Second Position On The Podium Max Verstappen Red Bull Racing Race Cars


Max Verstappen Considering All Scenarios For His Formula 1 Future F1 News


The Advantage Verstappen Expects Mercedes To Hold In Italy Racingnews365


93pt8fzr4ruszm


Davidson Believes Bahrain Gp Revealed A More Mature Verstappen Racingnews365


Why Mercedes Engine Staff Are Happy To Move To Red Bull Racingnews365


Dutch Gp Preview Can Verstappen Shrug Off Pressure And Beat Mercedes On Home Ground Racingnews365


The Crazy Margins Between Mercedes And Red Bull In F1 2021 Racingnews365


Was Hamilton S New Contract The Result Of Verstappen Turning Down Mercedes Racingnews365

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel